Ingrediënten:
- 400 gram bloemkoolrijst
- 1 kleine broccolistronk
- 300 gram snijbonen
- 250 gram champignons
- 250 gram kipfilet (bij voorkeur biologische scharrelkip)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 stukje gember (ongeveer zo groot als een dobbelsteen)
- 1 eetlepel Super Bouillon van Puur Rineke (of vergelijkbaar)
- 70 gram tomatenpuree
- 200 gram tomatenblokjes
- Flinke hand cashewnoten
Bereidingswijze:
- Snijd de ui knoflook en gember in kleine stukken. Snijd de champignons in plakjes, de broccoli in kleine stronkjes en de kipfilet in blokjes.
- Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna de kip toe en bak tot deze bijna gaar is.
- Voeg de gember, de bouillon, de champignons en de snijbonen toe. Kook ondertussen de broccoli gaar.
- Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes toe en laat zachtjes sudderen totdat alle groenten gaar zijn. Als de broccoli gaar is voeg je deze ook toe.
- Verdeel over de borden en garneer met cashewnoten.