Samen ervoor zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt!
Courgette spaghetti met avocado spinazie saus
20 minuten
Ingrediënten:
400 gram courgette spaghetti
300 gram volkoren spaghetti
250 gram cherrytomaatjes
250 gram champignons
150 gram oesterzwammen
1 avocado
3 handjes spinazie
1 handje verse basilicum
1/2 citroen
Peper en zout
1 handje pijnboompitten
1 handje geraspte kaas
Bereidingswijze:
Doe de spaghetti in een pan met kokend water.
Snijd de champignons in plakjes. Halveer de tomaatjes. Snijd eventueel de oesterzwammen in grove stukken.
Verhit een lepel kokosolie in een koekenpan. Voeg de champignons en oesterzwammen toe. Zodra deze bijna gaar zijn kun je de tomaatjes en de courgette spaghetti toevoegen.
Mix ondertussen de avocado, spinazie en basilicium met een staafmixer of keukenmachine. Voeg het sap van de citroen toe. Maak op smaak met peper en (keltisch zee)zout.
Zodra de spaghetti klaar is voeg je deze bij de rest en vervolgens voeg je de avocado spinazie saus toe.
Dien op en top af met de pijnboompitten en geraspte kaas.