top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Groene aspergesalade met meiraap

2b95dc14-89db-40cc-9ce4-6da2869ebaf7.jpeg

Ingrediënten

​

  • 10 groene asperges

  • 1 krop bindsla

  • Flinke hand spinazie

  • 4 gekookte eieren

  • 1/2 koolrabi

  • 3 meiraapjes

  • 1 stuk kipfilet

  • Handje amandelen
    ​

Voor de dressing:

  • 50 ml extra vierge olijfolie

  • sap van 1/2 citroen

  • Scheutje azijn

  • 1 el honing

​

​

​

Bereiding
fce0555f-36c3-4aaa-a2eb-d598d347bc85.jpeg
  1. Snijd het harde uiteinde van de asperges en kook ze 5 minuten in water met zout. Snijs de koolrabi en meiraapjes in blokjes. Besprenkel met olijfolie, peper, en zout. Zet vervolgens de asperges, meiraapjes, en koolrabi 30 minuten in de oven op 190 graden tot ze gaar zijn.
  2. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten. Bak de kipfilet op laag vuur.
  3. Meng vervolgens de sla, spinazie, kip, eieren, amandelen, asperges, meiraapjes, en koolrabi samen met de dressing tot een heerlijke salade. â€‹
​
bottom of page